Bli stödmedlem på Kättilsröd

Vill du vara med och bidra till gårdens framtid? Bli stödmedlem på gården genom att klicka in på membersky.com/org/4h/kattilsrods-4h och fylla i dina uppgifter. En del av summan går direkt till gårdens barn- och ungdomsverksamhet och till djurens skötsel, mat och omvårdnad. Fler medlemmar i föreningen ökar även möjligheterna att påverka bidragsgivare, kommun etc. som finns runt omkring oss.

Vill du hellre stötta gården direkt, genom en riktad gåva till verksamheten eller något särskilt djurslag? Swisha direkt eller för över till BG: 5381-2962 och skriv i meddelandet till vad din gåva ska nyckelmärkas. Snart kommer det även gå att som företag bli fadder/fodervärd för våra lantrasdjur och ha möjligheten till att få en upptryckt skylt med er logotyp samt länk på vår hemsida. Håll utkik på hemsidan, detta lanseras inom kort!