Stöd oss

Gåvor och donationer
Kättilsröds 4H Gård tar tacksamt emot gåvor och donationer! Ett bidrag, litet som stort, kan skänkas till bankgiro 5381-2962 eller via swish 123 137 82 98. Vill ni ha ett diplom eller gåvobevis, kontakta oss på kattilsrods4h@telia.com

 

Bli fadder eller fodervärd

För företag
Att bli företagsfodervärd till en lantras eller ett djurslag innebär att ni bidrar till omvårdnaden för just dessa djur på Kättilsröds 4H Gård. För 10 000 kronor per år exklusive moms får ni ett fodervärdsdiplom, er företagslogga i färgtryck på rasens informationstavla, er logga på sponsortavla i stallet samt er logga (med länk till er hemsida) på gårdens hemsida. Pengarna går till skötsel, veterinärvård och foder till den lantras ni valt för ert fadderskap!

Ni kan också välja att stödja 4H gården som helhet. Ert fadderbidrag går då till barn- och ungdomsverksamheten på gården. För 2 000 kronor per år exklusive moms får ni ett diplom, er företagslogga i färgtryck på gårdens faddertavla samt er logga (med länk till er hemsida) på gårdens hemsida.

För privatpersoner
Nu kan du bli fodervärd till djuren på gården. För din gåva får du ett fodervärdsdiplom och ditt namn uppsatt på fodervärdstavlan på gården samt publicerat på hemsidan. Gåvan går till skötsel, veterinärvård och foder till den lantras eller djurslag du valt för ditt fodervärdskap.

Ni kan även välja att stödja barn- och ungdomsverksamheten på gården genom att bli fadder. Bidraget går till aktiviteter och material för alla medlemmar på gården.

Swish eller BG-insättning, skriv som meddelande vad du vill rikta din gåva till; 1 000 kr per år. Mejla till kattilsrods4h@telia.com för att få ett gåvobevis.

Bli stödmedlem
Det går även bra att bli stödmedlem i föreningen. Gå då in på membersky.com/org/4h/kattilsrods-4h och fyll i dina uppgifter så kommer faktura för medlemskapet till den e-post du registrerat.

Vid frågor och funderingar, kontakta oss på: kattilsrods4h@telia.com