Sommarläger

Här hittar du information om aktuella sommarläger på Kättilsröds 4H-gård. Anmälningsformulär till våra läger hittar du längre ner på sidan.

Att vara på läger på en 4H-gård är spännande och roligt. Vi tar tillsammans hand om djuren och övriga sysslor som hör till livet på en bondgård. Vi har kosafari, gos med killingarna och lammen! Delta i fångarna på gården och ha vattenkrig. Det finns mycket tid till annat kul som att leka lekar, pyssla, baka och träffa nya kompisar. Vi delar in mindre grupper bland deltagarna och gör massa roligt tillsammans.

Kättilsröds 4H-gård ligger bredvid Hisingsparken, där det finns två stora lekplatser som vi har promenadavstånd till. Våra lägerdeltagare får åka traktor och vagn och för alla som sover över har vi en spännande spökrunda – vill man inte gå med så stannar man med en ledare inomhus. På gården har vi även en utomhuspool som vi använder under sommarlägren.
På dagarna är vi mest ute på gården och i den omgivande naturen. Mycket lek och bus i skogen bakom gården. Det ingår fyra måltider per dag. Alla som vill får vara med och laga mat tillsammans med ledarna. I klubblokalen har vi tillgång till kök, matplats/samlingsyta samt två stora sovrum med våningssängar för övernattning. I huset finns även toaletter och dusch. Det behövs ingen tidigare erfarenhet med djur, alla är välkomna! Efter en veckas läger på gården åker man härifrån med härliga minnen och vänner för livet. Många återkommer på aktiviteter efter att lägret tagit slut, även resten av året.

Vi har lantgårdsläger med övernattning följande veckor i sommar:
Vecka 25
Vecka 26
Vecka 27
Vecka 28
Klicka här eller på bilden för att komma till anmälningssidan för våra övernattningsläger

Vi har lantgårdsläger utan övernattning följande veckor i sommar:
Vecka 31
Vecka 32
Klicka här eller på bilden för att komma till anmälningssidan för våra dagläger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har ridläger följande veckor i sommar:
Vecka 26 (dagläger)
Vecka 29 (med övernattning)
Vecka 30 (dagläger)
Vecka 32 (med övernattning)
Klicka här eller på bilden för att komma till anmälningssidan för våra ridläger

Stövlar och regnkläder
Oömma kläder och ombyte
Badkläder och handduk
Ridläger:
Ridkläder/Oömma kläder
Sko med klack
Ridhjälm och väst går att låna
Övernattning:
Täcke, kudde & lakan
Tandborste, tandkräm, hygienartiklar
Evt. pengar till kiosken max 200kr
Tänk på att inte ta med värdesaker
Märk alla saker!