Covid-19 har påverkat Kättilsröds 4h gård!

På grund av Covid-19 har Kättilsröd förlorat flera stora inkomstkällor i vår. Vi har nästan inga studiebesök längre då skolorna inte vågar komma hit. Dessutom kan vi inte längre hålla vårt välbesökta valborgsmässofirande. Detta gör att vi ha gått miste om ca 200 000 kronor.

 

Tyvärr gör det här att den fristad Kättilsröd är för många inte kommer att kunna ha öppet lika mycket och eventuellt behöva dra ner på personal. Unga i samhället som kanske inte har någon annanstans kommer då förlora sin plats att vara på fritiden.

 

Om detta drabbar oss under en längre period kommer vi även behöva sälja av djur vilket vi verkligen inte vill.

 

Snälla, stöd gården genom att swisha till: 123 137 82 98. Även en liten summa är bättre än inget.

 

Tusen tack från alla 2 och 4-benta på Kättilsröds 4h gård!