Halloween och Covid-19

Vi måste tyvärr meddela att årets Halloweenfirande kommer att ställas in. Vi har sökt tillstånd att hålla ett ”Coronaanpassat” arrangemang men fått till svar att det inte är möjligt på grund av mängden besökare. Skulle läget förändras så att vi kan genomföra festligheterna i alla fall kommer vi att informera om detta. Vi håller hoppet vid liv!

Alla de pumpor vi har odlat under året kommer att bli klara runt halloween. Gården kommer att genomföra ett mindre firande för medlemmar och pumporna kommer precis som vanligt att karvas och ätas under höstlovets läger. Skulle du vara intresserad av att köpa en pumpa kommer vi ha till försäljning från och med måndag v. 43. De kostar 100kr st. och kan betalas med swish eller kontant på plats. Prata med personalen så hjälper vi till!

Våra läger under V.44 börjar bli uppbokade, men det finns fortfarande ett fåtal platser kvar både till ridhajk och till djurskötarläger. Hör av dig till oss med förfrågan antingen per mejl (kattilsrods4h@telia.com) eller telefon (031-550904). Det är först till kvarn som gäller och man är inte inbokad förrän man fått bekräftelse från oss – genom vändande mejl eller per telefon.

Vi vill avsluta med att tacka för alla fina bidrag som kommer in till gården varje vecka. Vi har förlorat stora intäkter som följd av Covid-19 och begränsningarna som följt. Vi och djuren sänder våra varmaste hälsningar till er som ger lite extra! Vi sänder även ett extra tack till Lions club i Tuve/Säve som igår lämnade över diplom till vår verksamhetschef Kristine ”Kicki” Åslund för ”visad omsorg och hjälpverksamhet i Lions anda”.